Not about free
time, but about
money time

Are you moving to student accommodation next year and would you like to enjoy a hearty meal instead of industrial bread or a cheap lasagne during the week? Do all your friends drink Jupiler while you sip your Cara lager?


Do your travel plans consist of a day trip to our Belgian coast, while your friends show their Instagram photos from exotic locations for the umpteenth time? Or are you already saving money for a future as an entrepreneur?


Whatever your reason might be, everything becomes easier with a little extra money in your pocket!


Register as soon as possible and don't forget: it's all about the money!
 


Do you already have an account? Login

Vacancies

Jobstudent verkoop weekendwerk (m/v)

Zwevegem Winkelmedewerker

Onze klant is een winkel die non-food artikelen zoals poetsgerief, cosmetica, interieurartikelen ... verkoopt. Op heden zoekt men jobstudenten om er te werken tijdens het weekend. Taken: Je werkt als kassamedewerker en bedient de klanten op een correcte en vriendelijke manier tijdens kalmere periodes vul je de rekken aan Je geeft advies aan klanten en houdt de winkel proper Interesse? Contacteer dan spoedig Konvert Interim Kortrijk op het nummer 056/53.35.76 of per mail: kortrijk.interim@konvert.be of solliciteer online!

Jobstudent week / weekend (m/v)

Harelbeke Winkelmedewerker

Voor een warenhuis regio Kortrijk zijn we dringend op zoek naar een jobstudent. Je helpt mee bij de bediening van klanten aan de beenhouwerij en de bakkerijafdeling. Ben je vlot en heb je enkele uren per dag of per week vrij? Contacteer ons dan snel!

Student orderpicker 17-01u (m/v)

Gent Magazijnmedewerker

Voor een groothandel van voedingswaren zoeken we enkele studenten die tijdens de week 1/2 shiften per week kunnen werken als orderpicker van 17u-01u. Tijdens je shift maak je de bestellingen klaar die de volgende dag geleverd worden. Je rijdt met een karretje door de zaak (lange afstanden) en aan de hand van een polsscanner vervolledig je de bestelling. Het is van belang dat je geen moeite hebt met grote afstanden wandelen gezien de grootte van de winkel. Perfecte beheersing van de Nederlands taal is noodzakelijk gezien alle bonnen en beschrijvingen in het Nederlands staan. Op het einde van je shift zorgen jullie als team ervoor dat de karren in de correcte volgorde staan om ingeladen te worden. Andere tussentijdse taken kunnen zijn: helpen laden/lossen, onderhoud van het magazijn etc.

View all vacancies