Nous ne parlons pas des loisirs,
mais de l'occasion de se
faire de l'argent

Vous allez habiter en kot l'année prochaine et vous aimeriez profiter d'un bon repas pendant la semaine au lieu d'un pain industriel ou de lasagnes bon marché ? Tous vos amis boivent de la Jupiler pendant que vous sirotez de la Carat Pils ?


Ou bien prévoyez-vous une excursion d'une journée à la Côte belge, pendant que vos amis montrent une fois de plus leurs photos Instagram prises depuis un endroit exotique ? Ou êtes-vous déjà en train d'économiser de l'argent pour un avenir en tant qu'indépendant ?


Pour quelque raison que ce soit : tout devient plus simple avec un peu d'argent en plus dans les poches !


Inscrivez-vous le plus vite possible et n'oubliez pas : c'est l'occasion de se faire de l'argent !
 


Avez-vous déjà un compte ? Connecter

Postes vacants

Jobstudent orderpicker 26/08 en 27/08 Eke - DRINGEND (m/v)

Nazareth Ouvrier magasinier

Voor een klant van Konvert regio Eke zijn wij op zoek naar een jobstudent orderpicker in de kledingsector. Je helpt bij het klaarleggen van bestellingen volgens een bestelbon. Hierbij beweeg je vlot door het magazijn. Een voorwaarde is dat je geen dyslexie hebt. Je hebt eigen vervoer naar Eke en spreekt zeer goed Nederlands. Omwille van veiligheidsredenen bij je tussen 1m60 en 1m85. Dagwerk van 8u15 tot 17u.

Josbstudent September (m/v)

Maldegem Vendeur dans un magasin de bricolage

Voor een winkel te Maldegem zijn wij dringend op zoek naar een gemotiveerde jobstudent voor de afdeling dierenbenodigdheden. Je wordt voltijds tewerkgesteld gedurende de maand september. Je staat in voor het aanvullen van de rekken, op orde houden van je afdeling en adviseren van klanten indien nodig

Administratieve jobstudent (m/v)

Malle Collaborateur administratif

Voor onze klant dat bekend is in bouw en doe-het-zelf materialen zijn wij op zoek naar een administratieve jobstudent. Ben jij nog 2 weken vrij en heb je zin om een centje bij te verdienen? Dan ben jij wellicht de persoon dat we zoeken! Ben jij goed in wiskunde? Kan jij met getallen goochelen en heb je kennis van Excel? Pefect! Het voornaamste takenpakket: De productiegegevens verwerken in een Excel sheet Opvolging van de gegevens en bestanden. Ben jij geïnteresseerd en ben jij nog 2 weken vrij? solliciteer dan meteen online of stuur je CV met referentienummer.

Voir tous les postes vacants