Nous ne parlons pas des loisirs,
mais de l'occasion de se
faire de l'argent

Vous allez habiter en kot l'année prochaine et vous aimeriez profiter d'un bon repas pendant la semaine au lieu d'un pain industriel ou de lasagnes bon marché ? Tous vos amis boivent de la Jupiler pendant que vous sirotez de la Carat Pils ?


Ou bien prévoyez-vous une excursion d'une journée à la Côte belge, pendant que vos amis montrent une fois de plus leurs photos Instagram prises depuis un endroit exotique ? Ou êtes-vous déjà en train d'économiser de l'argent pour un avenir en tant qu'indépendant ?


Pour quelque raison que ce soit : tout devient plus simple avec un peu d'argent en plus dans les poches !


Inscrivez-vous le plus vite possible et n'oubliez pas : c'est l'occasion de se faire de l'argent !
 


Avez-vous déjà un compte ? Connecter

Postes vacants

Student voor beenhouwerij (m/v)

Bruges Vendeur de denrées alimentaires dans le commerce de détail

Voor onze klant, regio Brugge, zijn we op zoek naar een jobstudent(e) voor de beenhouwerij. Uw taken: Je staat in voor het verkopen van vlees, vleeswaren (charcuterie), kaas en traiteurproducten. Het bedienen en adviseren van de klanten is jouw voornaamste verantwoordelijkheid. Voorbereiding van de toonbank en afsluitende werkzaamheden maken deel uit van de job. Ook het bereiden of voorverpakken van producten behoort tot jouw taken.

Jobstudent traiteurzaak (m/v)

Nieuport Vendeur de denrées alimentaires dans le commerce de détail

Voor een traiteurszaak regio Nieuwpoort zoeken we een jobstudent die kan meehelpen. Je zal instaan voor het aanvullen van de toonbank, het bedienen van de klanten en het netjes houden van de zaak. Voor de kerstvakantie zoeken we iemand die 1 week kan werken en het is leuk meegenomen als je door het jaar heen 1 op 2 weekends de voormiddagen kan meehelpen. Bij interesse, neem zeker snel contact met ons op.

Jobstudenten productie/magazijn (m/v)

Wevelgem Ouvrier magasinier

Voor een firma regio Gullegem zijn wij op zoek naar jobstudenten. Ben je vrij op woensdag namiddag, tijdens schoolvakanties of zelf tijdens de week één of enkele dagen? Dan ben jij onze man! Je zal helpen in het magazijn: etiketten kleven, goederen in rekken plaatsen, bestellingen voorbereiden, ... En ook in productie help je een handje: platen aangeven aan zaagmachine, opruimen, ... M.a.w. , een leuke en afwisselende job waar je op lange termijn kan werken en wat bijverdienen.

Voir tous les postes vacants