Nous ne parlons pas des loisirs,
mais de l'occasion de se
faire de l'argent

Vous allez habiter en kot l'année prochaine et vous aimeriez profiter d'un bon repas pendant la semaine au lieu d'un pain industriel ou de lasagnes bon marché ? Tous vos amis boivent de la Jupiler pendant que vous sirotez de la Carat Pils ?


Ou bien prévoyez-vous une excursion d'une journée à la Côte belge, pendant que vos amis montrent une fois de plus leurs photos Instagram prises depuis un endroit exotique ? Ou êtes-vous déjà en train d'économiser de l'argent pour un avenir en tant qu'indépendant ?


Pour quelque raison que ce soit : tout devient plus simple avec un peu d'argent en plus dans les poches !


Inscrivez-vous le plus vite possible et n'oubliez pas : c'est l'occasion de se faire de l'argent !
 


Avez-vous déjà un compte ? Connecter

Postes vacants

Jobstudent verkoop weekendwerk (m/v)

Zwevegem Collaborateur en magasin

Onze klant is een winkel die non-food artikelen zoals poetsgerief, cosmetica, interieurartikelen ... verkoopt. Op heden zoekt men jobstudenten om er te werken tijdens het weekend. Taken: Je werkt als kassamedewerker en bedient de klanten op een correcte en vriendelijke manier tijdens kalmere periodes vul je de rekken aan Je geeft advies aan klanten en houdt de winkel proper Interesse? Contacteer dan spoedig Konvert Interim Kortrijk op het nummer 056/53.35.76 of per mail: kortrijk.interim@konvert.be of solliciteer online!

Jobstudent week / weekend (m/v)

Harelbeke Collaborateur en magasin

Voor een warenhuis regio Kortrijk zijn we dringend op zoek naar een jobstudent. Je helpt mee bij de bediening van klanten aan de beenhouwerij en de bakkerijafdeling. Ben je vlot en heb je enkele uren per dag of per week vrij? Contacteer ons dan snel!

Student orderpicker 17-01u (m/v)

Gand Ouvrier magasinier

Voor een groothandel van voedingswaren zoeken we enkele studenten die tijdens de week 1/2 shiften per week kunnen werken als orderpicker van 17u-01u. Tijdens je shift maak je de bestellingen klaar die de volgende dag geleverd worden. Je rijdt met een karretje door de zaak (lange afstanden) en aan de hand van een polsscanner vervolledig je de bestelling. Het is van belang dat je geen moeite hebt met grote afstanden wandelen gezien de grootte van de winkel. Perfecte beheersing van de Nederlands taal is noodzakelijk gezien alle bonnen en beschrijvingen in het Nederlands staan. Op het einde van je shift zorgen jullie als team ervoor dat de karren in de correcte volgorde staan om ingeladen te worden. Andere tussentijdse taken kunnen zijn: helpen laden/lossen, onderhoud van het magazijn etc.

Voir tous les postes vacants