Not about free
time, but about
money time

Ga je volgend jaar op kot en wil je tijdens de week eens genieten van een stevige maaltijd in plaats van een industrieel brood of een goedkope lasagne? Drinken al jouw vrienden Jupiler, terwijl jij van Cara pils nipt?


Of bestaan jouw reisplannen uit een dagtrip naar onze Belgische kust, terwijl je vrienden voor de zoveelste keer uitpakken met Instagram-foto’s vanop een exotische locatie? Of ben je al wat geld aan het oppotten voor een toekomst als zelfstandige?


Om welke reden dan ook: alles wordt eenvoudiger met een extraatje in de pocket!


Registreer zo snel mogelijk en vergeet niet: it’s all about the money!
 


Heb je al een account? Aanmelden

Vacatures in de kijker

Jobstudent traiteurzaak (m/v)

Nieuwpoort Verkoper van voedingsmiddelen detailhandel

Voor een traiteurszaak regio Nieuwpoort zoeken we een jobstudent die kan meehelpen. Je zal instaan voor het aanvullen van de toonbank, het bedienen van de klanten en het netjes houden van de zaak. Voor de kerstvakantie zoeken we iemand die 1 week kan werken en het is leuk meegenomen als je door het jaar heen 1 op 2 weekends de voormiddagen kan meehelpen. Bij interesse, neem zeker snel contact met ons op.

Jobstudent carwash- tijdens week (m/v)

Sint-Michiels Industrieel reiniger

Voor een carwash in de regio van Brugge zijn we dringend op zoek naar jobstudenten (M/V) voor de wasstraat. Je werkt als polyvalente jobstudent mee in de carwash : afspuiten en opblinken van carrosserie, banden, ruiten, ... Je werkt tijdens het schooljaar, tijdens weekdagen. Je hebt dus geen les en kan je de volledige dag vrijmaken. Werkuren: 8u-18u30 Daarnaast ben je bij voorkeur ook beschikbaar tijdens de vakanties, waarbij er gewerkt wordt met een roulerende planning tussen de verschillende jobstudenten !! Voorkeur voor hogeschoolstudenten/uniefstudenten. (of meerdere dagen) Profiel: Flexibel qua taken en uren Oog voor detail en nauwkeurigheid. Gevoel voor verantwoordelijkheid

Jobstudent carwash- Woensdag en zaterdag (m/v)

Sint-Michiels Industrieel reiniger

Voor een carwash in de regio van Brugge zijn we dringend op zoek naar jobstudenten (M/V) voor de wasstraat op woensdag en/of zaterdag. Je werkt als polyvalente jobstudent mee in de carwash : afspuiten en opblinken van carrosserie, banden, ruiten, ... Daarnaast ben je bij voorkeur ook beschikbaar tijdens de vakanties, waarbij er gewerkt wordt met een roulerende planning tussen de verschillende jobstudenten !! Voorkeur voor hogeschoolstudenten/uniefstudenten. (of meerdere dagen) Profiel: Flexibel qua taken en uren Oog voor detail en nauwkeurigheid. Gevoel voor verantwoordelijkheid

Bekijk alle vacatures